SARAYKÖY’ÜN SEVİLEN İSMİ DÜNDAR RÜŞEN TOK HAYATINI KAYBETTİ

Sarayköy’ün tanınmış simalarından ve Türk Hava Kurumu'nun eski başkanlarından Dündar Rüşen Tok, 84 yaşında hayatını kaybetti.

SARAYKÖY’ÜN SEVİLEN İSMİ DÜNDAR RÜŞEN TOK HAYATINI KAYBETTİ

   

       Sarayköy’ün tanınmış simalarından ve Türk Hava Kurumu'nun eski başkanlarından Dündar Rüşen Tok, 84 yaşında hayatını kaybetti. Kalp yetmezliği nedeniyle vefat eden Tok’un ölüm haberi, ilçede derin bir üzüntüye sebep oldu. Dündar Rüşen Tok, Sarayköy halkı tarafından sevilen ve sayılan bir kişilik olarak tanınıyordu.

Türk Hava Kurumuna Başkanlık etmişti! 

Uzun yıllar Türk Hava Kurumu’nda yaptığı başkanlık göreviyle toplumun birçok kesiminden takdir toplamış, memleketi için büyük fedakârlıklarda bulunmuştu. Güler yüzü, yardımseverliği ve nezaketi ile gönüllerde taht kuran Tok, Sarayköy’ün örnek şahsiyetlerinden biriydi.

Oğlunu yazar olarak yetiştirdi!

 Aynı zamanda gazetemizin değerli yazarlarından Hakkı Hakan Tok’un babası olan Dündar Rüşen Tok, Hakkı Bey’in yetişmesinde de büyük bir rol oynamış, ona dürüstlük, çalışkanlık ve topluma fayda sağlama gibi erdemleri aşılamıştır. Hakkı Hakan Tok, babasından aldığı ilhamla gazetemize ve okurlarımıza daima toplumsal sorumluluğu yüksek yazılar sunmuş, onun izinden gitmiştir.

Son yolculuğuna gözyaşları içinde uğurlandı

 Merhum Dündar Rüşen Tok’un cenazesi, bugün saat 12:00’de Ağalar Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Sarayköy Mezarlığı’na defnedilecektir. Tok ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diler, Sarayköy’ün bu kıymetli evladını rahmetle anıyoruz.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Moldovya’da PAÜ’yü Temsil Ettiler
Moldovya’da PAÜ’yü Temsil Ettiler
SARAYKÖY TEKKEKÖY MAHALLESİ'NDE TARTIŞMA KANLI BİTTİ: HİKMET DUMAN HAYATINI KAYBETTİ
SARAYKÖY TEKKEKÖY MAHALLESİ'NDE TARTIŞMA KANLI BİTTİ: HİKMET DUMAN HAYATINI KAYBETTİ