Denizli Sarayköy hava durumu nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından son hava durumu tahminlerine göre Denizli'nin Sarayköy İlçesi'nde kurak geçen eylül ayının son haftasında yağışla birlikte sıcaklıklar mevsim normallerine düşecek. İlçe yani haftaya yağışla başlayacak. Hava durumu detayları haberimizde...

Denizli Sarayköy hava durumu nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumu tahminlerine göre Denizli'nin Sarayköy İlçesi mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklara eylül ayının  son haftasında ara verecek. İlçe yeni haftaya yağışla başlangıç yaparken termometreler ise 26 derecelere gerileyecek.

Barajlada su kalmadı!

 İl ve ilçede içme suyu ve sulama için barajlardaki su seviyesinin azaldığı konusunda yapılan uyarılar endişelendirmişti. Kurak geçen eylül ayının son haftasında beklenen yağışın ise su seviyelerine olumlu etki yapması bekleniyor.

 Sarayköy'de geceler serineleycek!

İlçede beklenen yağış sonrası gündüz sıcaklıkları 26 derece bandınde seyrederken, yüksek kesimlerde gece termometreler 12 derecelere kadar gerileyecek. 

 Sarayköy'e yağış ne zaman? 

 Sarayköy'de 30 Eylül Pazartesi günü yağışlı havanın etkili olması bekleniyor. Ekim ayının ilk günlerinde ise parçalı buutlu bir hava ile birlikte sıcaklıklar mevsim normellerinde seyrecek. 

 

  

denizlihavadurumu sarayköyhavadurumu denizlihaberleri sarayköyhaberleri havadurumuhaberleri yağışhaberi yağışuyarısı
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Kredi kartı borçlarına yapılandırma imkanı!
Kredi kartı borçlarına yapılandırma imkanı!
Merkezefendi Belediyesi Halk Et fiyatları belli oldu!
Merkezefendi Belediyesi Halk Et fiyatları belli oldu!