25. Geleneksel Keşkek Festivali ve Toplu Sünnet Şenliği'nde Denizli Protokolü tam kadroydu!

25. Geleneksel Keşkek Festivali ve Toplu Sünnet Şenliği geçtiğimiz gün ilçede yoğun bir katılım ile gerçekleşti. Şenliğe katılım sağlan CHP'li başkanlar ve il başkanı tam kadro poz verdi, her yıl beğeni alan Babadağ Keşkeği bu yıl da tam not aldı.

25. Geleneksel Keşkek Festivali ve Toplu Sünnet Şenliği'nde Denizli Protokolü tam kadroydu!

25.kez düzenlenen Geleneksel Keşkek Festivali ve Toplu Sünnet Şenliği geçtiğimiz pazar günü büyük çoşku ile kutlandı.

Şenliğe binlerce vatandaş katılım sağlerken meşhur Babadağ keşkeği ise misafrilerden tam not aldı.

Keşkeğin yanı sıra toplu sünnet düğünü de gerçekleştiren Babadağ Belediye Başkanı Murat Kumral sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda,

"25. Geleneksel Keşkek Festivali ve Toplu Sünnet Şenliği'ni Denizli Valimiz Sn.Ömer Faruk COŞKUN, Ak Parti Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sn.Nihat ZEYBEKÇİ, Ak Parti Denizli Milletvekillerimiz Sn. Nilgün ÖK ve Sn.Cahit ÖZKAN , Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Bülent Nuri ÇAVUŞOĞLU, İlçe Kaymakamımız Sn.Fahrünnisa Şükran İLTER, İl Emniyet Müdürü Sn.Yavuz SAĞDIÇ, Ak Parti İl Başkanımız Sn.Yücel GÜNGÖR, CHP İl Başkanı Sn.Ali Osman HORZUM, Önceki Dönem Denizli Milletvekilimiz Sn.Mehmet YÜKSEL,  Merkezefendi Belediye Başkanı Sn. Şeniz DOĞAN, Pamukkale Belediye Başkanı Sn. Ali Rıza ERTEMUR, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Sn.Ali MARIM, Sanayi Odası Başkanı Sn.Selim KASAPOĞLU, BASİAD Başkanı Sn. Doğan DEĞİRMENCİ,İlçe Başkanlarımız, Ozan Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Zafer KATRANCI, Altınbaşak Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Sacit ATICI, Nakosan Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Mehmet BOYAR, Keşkek Tertip Heyeti, Meclis Üyelerimiz, Muhtarlarımız, hayırseverlerimiz ve hemşehrilerimizin katılımlarıyla gerçekleştirdik. Bu güzel organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen Keşkek Tertip Heyeti’ne ve hayırseverlerimize canı gönülden teşekkür ederiz." şeklinde ifadeler kullandı.

Şenliğe hem CHP hem de AK Parti protokolü tam kadro katılım sağlarken eski belediye başkanı Ali Atlı ise yer almadı. Atlı'nın davet mi edilmediği, kendi tercihi olarak mı etkinliğe katılmadığı ise henüz bilinmiyor. 

 

muratkumral babadağhaber babadağgündem babadağkeşkeği saraykoycomtr denizlihaberleri
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Eğitimde büyük değişiklik, liselere iki farklı sistem geliyor!
Eğitimde büyük değişiklik, liselere iki farklı sistem geliyor!
Ak Parti Denizli İl Başkanı istifa etti!
Ak Parti Denizli İl Başkanı istifa etti!