Babadağ Babafest'e hazır ! Tüm Denizli davetli!

Babadağ İlçesi her yıl olduğu gibi bu yıl da Babafest için tüm hazırlıklarını tamamladı, 4,5, ve 6 Ekim'de gerçekleşecek olan muhteşem festival için geri sayım başladı. Babadağ Belediye Başkanı Murat Kumral sosyal medya hesabından yaptıkları paylaşımda, festival programı hakkında bilgi vererek tüm Denizli'yi Babadağ'a davet etti.

Babadağ Babafest'e hazır ! Tüm Denizli davetli!

Denizli'nin Babadağ İlçesi'nde düzenlenecek olan ve 6. kez düzenlenen Babafest ve 5. Offroad Gösterileri için aylardır devam eden hazırlıklarda sona gelindi. 

 4,5, ve 6 Ekim gününe kadar devam edecek olan festival için geri sayım başladı. 

Nefeslerin tutulacağı Off Road Gösterilerinin yanı sıra festival boyunca konserler ile ilçe halkı eğlenceye doyarken, Babadağ'a Denizli'den de binlerce misafirn gelmesi bekleniyor. İlçe tanıtım ve turizmi için büyük önem taşıyan Babafest programını sosyal medya hesabından paylaşan Babadağ Belediye Başkanı Murat Kumral,

"Sevgili Denizliler ve Babadağ Halkı!

 Bu yıl 6. kez düzenleyeceğimiz Babafest’te sizleri muhteşem bir deneyim bekliyor. Yepyeni isimler ve etkinliklerle dolu festivalimizde 5. Off-Road Gösterisi ile adrenalini zirveye çıkarıyoruz! 4-5-6 Ekim 2024 tarihlerinde Babadağ’da buluşmak üzere, müzik dolu bir program hazırladık.

  •  4 Ekim’de Tuba Ger ve Zeynep Casalini,
  • 5 Ekim’de ise Uğur Işılak ve Grup Dar Sokak sahne alacak.
  • 6 Ekim’de ise unutulmaz Off-Road gösterileri sizleri bekliyor!

Minyatür tezgahlar halka sergilenecek!

 Ayrıca, geleneksel el sanatlarımızı keşfetmek için Minyatür Dokuma Tezgahları Sergisi’ni kaçırmayın. Yazarlarımızla buluşma fırsatı sunan söyleşi ve kitap imza günü de etkinliğimizde yer alacak. 

Babadağ geleneksel lezzetleri festivalde yerini alacak!

Festival boyunca yöresel ürünlerin satılacağı standlarda yerel lezzetlerin tadına bakabilir, alışveriş yapabilirsiniz. Tüm hemşehrilerimizi bu eğlenceli ve kültürel dolu festivale davet ediyoruz." şeklinde ifadeler kullanarak festival programını paylaştı ve tüm Denizli'yi Babadağ'a davet etti. 

 

denizlihaber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Eğitimde büyük değişiklik, liselere iki farklı sistem geliyor!
Eğitimde büyük değişiklik, liselere iki farklı sistem geliyor!
Ak Parti Denizli İl Başkanı istifa etti!
Ak Parti Denizli İl Başkanı istifa etti!