Sarayköy'de sokak isminde değişecek! Gazi İsmail Çavuş Sokak olarak mecliste kabul edildi!

Denizli'nin Sarayköy İlçesi'nde Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısında Sarayköy'de Atatürk Mahallesi'ndeki bir sokağın adı Gazi İsa Çavuş Sokak olarak değiştirilmesine karar verildi. Karar mecliste oy çoğunluğu ile kabul edildi.

Sarayköy'de sokak isminde değişecek! Gazi İsmail Çavuş Sokak olarak mecliste kabul edildi!

Sarayköy Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nın beşinci maddesş olarak sunulan maddede Atatürk Mahallesi'nde bir sokağın isminin Gazi İsa Çavuş Sokak olarak değiştirilmesi oylandı.

Oy çoğunluğu ile kabul edilen karara ilişkin açıklama yapan Başkan Konya'ya bahsi geçen gazinin Geralili İsmail olup olmaıdğı soruldu, Konya yaptığı açıklamada sokağa ismi verilecek kişinin "Geralili İsmail Çavuş olmadığını, seçim döneminde tesadüfen karşılaştığı bir olay sonrası bu değişkliğin istendiğini dile getirdi.

Erciş'e ilk mektebi açan gazinin ismi Sarayköy'de yaşatılacak!

 Van Erciş'teki ilk mektebin açılmasına sebep olan bir gazi olduğundan ve hayatı boyunca farklı bölgelerde yıllarca askerlik yaptığını anlattı.

"Gazi İsa Çavuş Sokak" isim değişikliği, Sarayköy meclisinde kabul edildi!

 Sarayköy'de bulunan sokaktaki gazimizin akrabalarının yaşadığının ve bu nedenle ricada bulunulduğunu ifade etti. Meclisten çıkan kararla Çamlar 5. sokağın ismi, Gazi İsa Çavuş Sokak olarak değiştirildi. 

Aslan ailesinden isim değişikliğine teşekkür!

Aslanlar ailesi olarak bilinen gazimizin ailesinin büyük bir kısmının Sarayköy'de olduğu vurgulanırken, aile bireyleri de karar için başkanasosyal medya yorumlarıyla teşekkür ettiler. 

denizlihaber denizlisaraykoyhber denizlisondakika saraykoygaziisacavuşsokak denizligündem saraykoymeclisi saraykoybelediyesi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Eğitimde büyük değişiklik, liselere iki farklı sistem geliyor!
Eğitimde büyük değişiklik, liselere iki farklı sistem geliyor!
Ak Parti Denizli İl Başkanı istifa etti!
Ak Parti Denizli İl Başkanı istifa etti!