Sarayköy'e halk ekmek geliyor!

Ekmek fiyatlarının fırın, market gibi satış noktalarında değişkenlik gösterdiği Denizli'de ortalama 10 lira ile 7 lira arasında satışı yapılıyor. Birçok ilçede dar gelirli vatandaşlara ulaşmak için sunulan Halk Ekmek hizmetinin Sarayköy'de de hayata geçirileceği Başkan Konya tarafından duyuruldu. İlk bilgilere göre Halk Ekmek dört farklı noktada ilçeye hizmet verecek.

Sarayköy'e halk ekmek geliyor!

Denizli'de birçok ilçede hayata geçirilen Halk Ekmek projesi ile, dar gelirli vatandaşların temel gıda ihtiyacı olan ekmeğe ekonomik yoldan ulaşması sağanıyordu.

Ortalama 10 lira ile 7 lira arasından satılan ekmek fiyatı Halk Ekmek büfelerinde 6 liradan satılıyor. Günün belilrli saatlerinde hizmet veren Halk Ekmek hizmetinin Sarayköy'de de faaliyete geçeceği belediye başkanı Mehmet Salih Konya tarafından duyuruldu.

Başkan Konya paylaşımında,

"Sarayköy’de halkın ekmeği, Sarayköylü fırıncıdan!

Sarayköy'de dört farklı noktada Halk Ekmek büfesi kurulacak!

 İlçemizde dar gelirli vatandaşlarımızı desteklemek amacıyla önemli bir adım atıyoruz! Çok yakında Sarayköy’ün farklı noktalarına açılacak olan  4 halk ekmek büfesinde, Sarayköylü fırıncılarımızın ürettiği uygun fiyatlı ekmekleri halk ekmek büfelerimizde hemşehrilerimizle buluşturacağız. Bu girişim, yerel fırıncılarımızın üretim gücüne dayanarak hem ilçemizdeki esnafa destek olacak hem de vatandaşlarımızın ekmeğe daha uygun fiyatlarla ulaşmasını sağlayacak.

Halk Ekmek açılış tarihleri henüz netlik kazanmadı!

 Halk ekmek büfelerimiz, özellikle dar gelirli vatandaşlarımızın bütçesine nefes aldıracak bir çözüm olacak. Sosyal dayanışmanın en güzel örneklerinden biri olarak hayata geçecek bu projeyle halkımızın yanında olmaktan mutluluk duyuyoruz. Büfelerimizin açılış tarihleri için kısa süre içerisinde tarafımızca açıklama yapılacaktır! İlçemizde halkımızla birlikte daha güçlü, daha sağlıklı yarınlar inşa edeceğiz." şeklinde ifadeler kullandı.

 

saraykoyhalkekmek saraykoycomtr saraykoybelediye ekmekfiyatları halkekmeknerede denizlihalkekmek sarayköygündem
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Eğitimde büyük değişiklik, liselere iki farklı sistem geliyor!
Eğitimde büyük değişiklik, liselere iki farklı sistem geliyor!
Ak Parti Denizli İl Başkanı istifa etti!
Ak Parti Denizli İl Başkanı istifa etti!