Denizli'de kontrolsüz kavşakta meydana gelen tır kazasında 1 ölü!

Denizli'de meydana gelen kazada kontrolsüz kavşakta çarpışan tır ve otomobil kazasında bir kişi hayatını kaybetti iki kişi de yaralı olarak kurtuldu. Meydana gelen talihsiz kazayla ilgili inceleme ve soruşturma başlatıldı.

- - Kategorilenmemiş - 2022-09-07 09:20:10

Edinilen bilgiye göre Denizli'nin Tavas-Aydın karayolu üzerinde bulunan Kızılcabölük mahallesinde trafik kazası meydana geldi. Bölgede bulunan kontrolsüz kavşak üzerinde seyir halinde olan  07 NBH 99 plakalı bir otomobil ile aynı yol üzerinde ilerleyen bir tır çarpışarak kazaya karıştı. 

Kazayı gören vatandaşlar 112 sağlık ekiplerini arayarak yardım istediler. Yapılan ihbarlar üzerine bölgeye ambulans, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.  Kaza yerine ulaşan itfaiye ekipleri yoğun uğraşlar sonucu kazazedeleri sıkıştıkları araçların içinden çıkarıp ambulansa teslim ettiler.Olay yerinde ilk sağlık müdahalesi yapılan yaralılardan birinin hayatını kaybettiği iki kişinin de yaralı olarak kurtulduğu öğrenildi. Yaralı vatandaşlar tedavilerinin devamı için hastaneye kaldırıldı.

Kazanın ardından tır ve otomobil kaza yerinden çekilerek yol güvenli bir şekilde trafiğe açılırken, meydana gelen kazayla ilgili inceleme ve soruşturma başlatıldı.

Günün Diğer Haberleri