Denizli'de feci kaza! Kazalı araca çarptı, canından oldu!

Denizli'de meydana gelen feci kazada, kaza yapmış çekici bekleyen bir otomobile motosiklet çarptı. Kazanın etkisiyle savrulan motosiklet sürücüsü hayatını kaybederken, yolcu konumundaki genç yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Meydana gelen kazayla ilgili detaylı inceleme başlatıldığı öğrenildi.

GÜNCEL - 2024-09-30 10:08:43

Edinilen bilgiye göre feci kaza Denizli'nin Dokuzkavaklar Mahallesi'nde meydana geldi.  Mahalle üzerinde sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı bir otomobil ile ticari araç kaza yaptı.

Yaralı ve can kaybının olmadığı kaza sonrası, çarpışmanın etkisiyle yol ortasında kalan aracı çekmek için çekici çağırıldı. 

Çekici gelene kadarc trafiği tehlikeye sokmak istemeyen araç sürcüsü yol üzerine reflektör koyarak beklemeye başladı.

Tam da bu sırada caddede seyreden 20 ATL 927 plakalı motosiklet kazalı araca süratli bir şekilde çarparak kaza yaptı.Çarpışmanın etkiisyle yola savrulan motosiklet sürücü ve arkasında yolcu konumunda bulunan iki genç kanlar içinde kaldılar.

Olay yerine çağrılan 112 acil sevris ekiplerince müdahale edilen yaralılardan , Mehmet Kale'nin olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edilirken , yaralı Fatih Sezer ise hastaneye kaldırıldı.

Meydana gelen kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi. 

Günün Diğer Haberleri