Denizli Down Cafe küçük misafirlerini sevgiyle kucakladı!

Denizli'de birkaç yıldır faaliyette olan ve çalışan bireylerin Down Sendromlu olması ile dikkat çeken Down Kafe bu kez duyarlılık kahvaltısının mekanı oldu. Denizli Doğan Demircioğlu Emsan İlkokulu 3-L sınıfı öğretmen ve öğrencileri veliler ile birlikte kafeye misafir oldular. Küçük öğrencilere özel bireylerin toplumdaki yeri ve sosyal hayattaki rolleri anlatılırken, Down Sendromu hakkında bilgiler verildi. Yaklaşık üç saat süren etkinlik sonunda renkli görüntüler ortaya çıkarken, tüm Denizli Down Kafeye davet edildi.

- - Kategorilenmemiş - 2024-09-30 13:23:18

Denizli Doğan Demircioğlu Emsan İlkokulu öğretmenleri Dilara Yaşar ve sınıf temsilcileri Didem Küçükaydın,Ümran Otaklı,Fatma Arpacı,Fatma Yıldız,Elvan Çiftçi 3-L sınıfı için düzenledikleri kahvaltı etkinliği için Down Kafeyi tercih ederek toplumsal duyarlılık konusunda önemli bir mesaj verdiler.

Misafirler güler yüzle karşılandı!

 Saat 10:30'da Down Kafe'de bulunan öğrenci, öğretmen ve veliler, Down Kafe'nin güler yüzlü sempatik çalışanları taarfından misafirperver şekilde karşılandılar.

Özel bireyler sosyal hayatın içinde olmalı!

Yapılan kahvaltıyla birlikte küçük öğrencilere, özel bireylerin sosyal hayatın içinde yer almalarının önemi anlatılırken,down sendromu hakkında da kısaca bilgi verildi.

 Kahvaltıda özel bireylerin sosyal yaşamınıb kolaylaştıracak aktivite ve mekanların çoğaltılmasının önemi de hatırlatılırken, Denizli Büyükşehir Belediyesi'ne de teşekkür edildi.

Nazik tavırlar misafirleri mest etti!

Kafede garsonluk yapan ve mutfak bölümünde çalışan down sendromlu gençler ise misafirlerin büyük beğenisini topladı, güler yüzlü ve çalışkan tavırları dile dikkat çeken özel bireyler çocuklara olan naif yaklaşımları ile de gönüllere taht kurdu.

 Kahvaltıya katılan veliler, öğretmenlere ve belediyeye aynı zamanda kendilerini misafir eden Down Kafe'ye teşekkürlerini sunarak, tüm Denizli'yi mutlaka bu mekanı görmeye davet ettiler. 

 

Günün Diğer Haberleri