Sarayköy'ün eski mezbahası yıkıldı, yerine ne yapılacak?

Sarayköy İlçesi'nde geçtiğimiz yıllarda uzun süre mezbaha olarak kullanılan bina, atıl durumda olduğu için alınan karar ve izinler doğrultusunda yıkımı yapıldı. Bina yıkımı ekipler tarafından güvenlik önlemleri alınarak kontrollü şekilde gerçekleşti. Binanın yerine ne yapılacağı ilçe sakinleri tarafından merak ediliyor.

GÜNCEL - 2024-10-02 22:02:52

Sarayköy İlçesi'nde geçtiğimiz yıllarda mezbaha olarak hizmet veren ve uzun yıllar kullanılan bina son yıllarda kullanılmadığı ve atıl durumda olduğu için alınan karar ve verilen izinler doğrultusunda yıkıldı.

İş makinalarının kontrollü şekilde güvenlik önlemleri de alınarak yıkımı saatlerce süren çalışma ile tamamlanan eski mezbahanıhn yıkımında büyük toz bulutu oluştu.

 Çevrede yıkımı izleyen vatandaşlar makine operatörleri ve görevliler tarafından uyarılırken, yıkımı tamamlanan alanda binadan geriye kalan molozlar için de çalışma başlatıldı.

 Binanın yerine ne yapılacağı ise merak konusu olmuştu, ilk değerlendirmelere göre yıkılan binanın yerine belediye birimlerini bir araya getirecek yeni bir bina yapılacağı bilgisi paylaşıldı.

Hangi birimler için yeni kompleks yapılacağı ise henüz netlik kazanmadı. 

 

Günün Diğer Haberleri