Beş yıllık cinayetin itirafı sonucu boş araziye gömülen cesete ulaşıldı!

Beş yıllık cinayetin itirafı sonucu boş araziye gömülen cesete ulaşıldı!

Denizli'nin Pamukkale İlçe'sinde beş sene öncesine ait bir cinayet itirafı üzerine polis ekipleri harekete geçti. Üzerinden uzun zaman geçen olaya şahitlik ve yardım eden şahıs bir arkadaşı tarafından işlendiğini iddia ettiği cinayeti polis ekiplerine anlattı ve cesetin gömüldüğü yeri ekiplere gösterip vicdan azabı duyduğu için daha fazla saklayamayacağını belirterek itirafta bulundu. Gösterilen noktada yapılan arama çalışmaları sonucu kimliği henüz belirlenemeyen bir kişiye ait ceset bulundu. Olayla ilgili inceleme ve soruşturmalar devam ediyor.

- - Kategorilenmemiş - 2022-08-24 22:50:53

Denizli'nin Pamukkale İlçe'si Pınarkent Mahallesinde meydana gelen olayda polis ekiplerine bes yıl öncesine ait bir cinayet itirafı geldi. Edinilen bilgiye göre mahalle sakinlerinden bir kişi beş sene önce bir arkadaşı tarafından işlenen, şahit ve yardımcı olduğu cinayeti polise tüm detaylarıyla anlattı.

Yıllardır vicdan azabı çektiğini bu nedenle itiraf etmeye karar verdiğini söyleyen şahıs ceseti gömdükleri noktayı polis ekiplerine gösterdi. Pınarkent Mahalle'si Kocadere Mevkiide bulunan boş bir tarlayı gösteren kişinin itirafı üzerine ekipler arama çalışmaları için bölgeye iş makinaları çağırdı. Ekiplerin tüm gün boyunca yoğun çalışmaları sonucu 3 metre uzunluk, 2 metre derinliğe sahip bir çukurun içindeki cesete ulaşıldı.

Tanınmaz hale gelen cesetin bir erkeğe ait olduğu tahmin edilirken, bölgeye sevk edilen olay yeri inceleme ekipleri zaman aşımından dolayı çürüyen ve parçalanan ceseti bulunduğu yerden titiz bir çalışma ile çıkararak kimlik tespitinin yapılması için adli tıp morguna gönderdiler. 

Olayla ilgili itirafta işaret edilen tüm şüpheliler emniyet ekipleri tarafından ifadeleri alınmak üzere karakola götürülürken cesetin kimlik tespiti için geçmişe dönük kayıp başvurularının incelendiği öğrenildi, diğer taraftan yaşanan olayla ilgili savcılık tarafından soruşturma başlatıldı.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER
google-site-verification: googlec87be216b4da8e4b.html
denizli haber